11 Şubat 2012 Cumartesi

Şeker Hamurundan Çiçekler














Bu aralar kendim için yaptığım en güzel şey katıldığım çiçek kursu. Sevgili Sibelden http://turkishfoodsanddesserts.blogspot.com/ tam gün çiçek yapmanın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştım. Beni tanıyanlar çiçekleri çok sevdiğimi bilirler. Bütün gün çiçeklerle uğraşmanın beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edebilirsiniz herhalde. Tabi birde buna sevgili Sibelin değerli ev sahibesi teyzesi Zeynep hanımın, annesinin, kuzenlerinin ve çocuklarının misafirperverliği, tatlı dilleri, güler yüzleri ve birbirinden lezzetli ikramları eklenince hayatım boyunca unutamayacağım bir gün geçirmiş oldum. Bu güzel gün için hepsine tekrar teşekkür etmek isterim. Sibelin şeker kızı, şirinesi Seleni de unutmamak lazım. Annesine düşkün olan küçük hanım o gün annesini hiç üzmedi ve hiç rahatsız etmedi maşallah.
Sibel'in bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade etmek isteyenler için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söylemek isterim. Çünkü ay sonunda Sibel'cim evine dönüyor. Sibel'in tek marifeti çiçekler değil o kadar güzel şeyler yapıyor ki mutlaka görmelisiniz http://turkishfoodsanddesserts.blogspot.com/  ziyaret edin bayılacaksınız.

6 yorum:

  1. canım çoook güzeller
    ellerine sağlık
    çok güzel şeyler paylaşıyorsun
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Beğendiysen memnun oldum. Sevgiler...

      Sil
  2. Ülkü'cüm güzel iltifatların için çok teşekkür ederim. Biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. İnşaallah tekrar görüşürüz. Bu arada pastan da çok güzel olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel'cim teşekkür ederim. Allah herkese mutlu ve huzurlu günler nasip etsin. Bir daha ki gelişinde tekrar görüşürüz inşallah. Çocuklar işin içine girince, acemilikte var tabii ancak bu kadar oldu. Daha iyisi bir daha ki sefere. Sevgiler...

      Sil
  3. Bende yazın,petunyalarım Filizden bir çiçek kursu almıştım.Ne kadar keyifli oluyor, birde sanal ortamdan tanıdıklarımızla , böyle güzel ortamlarda buluşmak çok keyifli.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ihlamurcum. Gerçekten çok keyifli. Bir şeyler üretmek zaten çok büyük bir mutluluk. Sevgiler...

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.